Usluga knjigovodstva i računovodstva online

ONLINE KNJIGOVODSTVO I AUTOMATIZACIJA = AŽURNO KNJIGOVODSTVO

Bilo da se vaše malo ili srednje preduzeće bavi proizvodnjom, trgovinom, razvojem softvera ili uslužnim delatnostima, verovatno su vam dosadile excel tabele, čekanje na izveštaje od računovodje danima, fascikle i papiri, neprecizne informacije o zalihama, dugovanjima i potraživanjima. Agencija Beooffice ima rešenje - potpuna automatizacija poslovnih procesa vašeg preduzeća, uvid u kompletno poslovanje na samo nekoliko klikova sa bilo koje lokacije, ažurni podaci u svakom momentu.

Agencija Beooffice koristi najsavremeniji poslovni program koji pokriva kompletno poslovanje preduzeća i drugih pravnih subjekata svih oblika, namenjen svim tipovima preduzeća i preduzetnika.

Kako bismo podržali sve poslovne potrebe naših klijenata i pružili širok spektar usluga a u cilju potpune automatizacije i maksimalnog iskorišćenja resursa razvili smo koncept poslovanja koji sve poslovne procese naših klijenata čini lakšim i efikasnijim.

Zašto izabrati online knjigovodstvo?
Moderno poslovanje podrazumeva integraciju svih poslovnih aktivnosti u jedinstveni informacioni sistem i potpunu automatizaciju poslovanja. Ovo je ujedno i idealan način rada i za knjigovodstvenu agenciju i za klijenta. Svi podaci su ažurni i vidljivi u realnom vremenu a svi izveštaju dostupni na dva klika sa bilo koje lokacije. Podaci se unose jednom, nema dupliranja posla, knjigovodja i klijent rade u istoj bazi podataka a rezultat takvog načina rada je velika ušteda vremena. Budući da računovodja i klijent rade u istoj bazi podataka podrška agencije je uvek u svim poslovnim procesima moguća a mogućnist grešaka svedena na minimum. Rad po novom Zakonu o fiskalizaciji kao i rad po novom Zakonu o elektronskom fakturisanju je u potpunosti podržan kroz objedinjen sistem poslovanja koji smo u mogućnosti da ponudimo svojim klijentima.

Knjigovodstvena agencija Beooffice nudi efikasne i savremene usluge iz oblasti knjigovodstva i u saradnji sa svojim klijentima radi na unapređenju i modernizaciji njihovog poslovanja. Tu smo da timski radimo i uz moderno i efikasno poslovanje Vaš biznis podignemo na viši nivo.

Online knjigovodstvo i koncept poslovanja koji primenjujemo a na koji smo veoma ponosni je nešto što nas na tržištu izdvaja, a pored posvećenosti, pouzdanosti, efikasnosti, stručnosti i profesionalnosti našeg tima.

Usluga knjigovodstva i računovodstva online podrazumeva sledeće usluge:
Vođenje knjiga - usluga knjigovodstva i računovodstva online omogućuje klijentima da prate svoje financijske transakcije, uključujući prihode, rashode, prihode od prodaje, troškove poslovanja i druge financijske podatke. Izrada finansijskih izveštaja - online knjigovodstvo omogućuje izradu finansijskog izveštaja, poput stanja, izveštaja o prihodima i rashodima i izveštaja o novčanom toku, kako bi mogli pratiti finansijsku poziciju svoga preduzeća. Fakturisanje - usluga online računovodstva omogućuje klijentima da stvaraju i šalju fakture svojim klijentima i prate naplatu. Poresko savetovanje - online knjigovodsvo i poresko savetovanje kako bi klijenti bili sigurni da pravilno prijavljuju svoje poreske obaveze i koriste dostupne olakšice. Obrada plata - online knjigovodstvena usluga obrade plata za preduzeća koje imaju zaposlene.

Usluga online knjigovodstva i računovodstva olakšava vođenje finansija prduzeća klijentima koji žele imati uvid u svoje finansije u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta, bez potrebe za fizičkim dolaskom u agenciju. Osim toga, usluga online knjigovodstva može uštedeti vreme i novac firme, pomaže im da se usredsrede na svoje poslovanje, dok se briga o njihovim finansijama poverava stručnjacima za knjigovodstvo i računovodstvo.

0
0
0
0